Valkenswaard 11 Zonnepanelen

Familie Broersen: “We zijn erg tevreden over de kennismaking, het advies- en offertetraject en de uitvoering van het werk. De installateur heeft hierbij keurig werk geleverd! Ook de assistentie bij het aanvragen van subsidie en het plaatsen van een slimme meter was helemaal top. Daarnaast zijn we erg tevreden over de snelheid waarmee op vragen e.d. gereageerd wordt. Meestal dezelfde of uiterlijk 1 dag later reactie. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ik kan iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan.”

Eindhoven 21 zonnepanalen

Familie Rooijakkers: Na een eerste kennismakingsgesprek was ons al heel snel duidelijk: dit is een prima partij om zaken mee te doen. De persoonlijke benadering en een duidelijk advies kwamen heel goed en betrouwbaar over. De installatie verliep vlekkeloos en alles werkt als een ‘zonnetje’. Wij zijn dan ook dik tevreden over de prettige samenwerking met Solar-one en de kwaliteit die is geleverd.”

Asten 17 zonnepanelen

Dhr. Willemsen: “We zijn heel tevreden over het geïnstalleerde, de afspraken en het nakomen van deze en de afwikkeling.Er zijn tot op heden geen problemen ontstaan. Heel tevreden.”

Veelgestelde vragen

Zonnecollectoren