Zonnepanelen op maat!

Wij zetten u in het zonnetje, met uw woning of bedrijf als het midden punt. Persoonlijke aandacht begint met een op maat gemaakt plan met het hoogst haalbare rendement. Co2 neutraal daar willen we natuurlijk allemaal naar toe. Bij Solar-one werken we met een team van vaste adviseurs. Wij helpen u bij het maken van afspraken en service gerichte vragen. Ook adviseren wij u naar de juiste keuzes en beantwoorden graag alle overige vragen.

Wij maken een offerte aan de hand van super scherpe satellietbeelden, het historische energieverbruik en de ligging van de woning ten opzichte van de zon. Wij maken aan de hand hiervan een opbrengstcalculatie en berekenen exact in hoeveel jaar u uw rendement hebt terugverdiend. Wij maken het groener en goedkoper, en daarnaast draagt u uw steentje bij in de vermindering van de Co2 uitstoot.

Onafhankelijke installateur

Wij werken als een onafhankelijke installateur, daarom krijgt u van ons een onafhankelijke advies en krijgt u een transparant overzicht met uw mogelijkheden. Wij ontzorgen u en verlenen naast de installatie ook de service op uw installatie. Daarnaast testen we onze installaties altijd zelf om de kwaliteit te waarborgen, daarnaast is elke installatie en offerte op maat.

Onze monteurs

Wij werken met een persoonlijke benadering. En werken hier in professioneel en vakkundig, wij helpen u het systeem te begrijpen en geven uw persoonlijk de begeleiding en handleiding af.

Co2 Neutraal

Vlakke plaat zonnecollector

Wij werken uitsluitend met vlakke plaat zonnecollectoren.Een vlakke plaat zonnecollector is vlak en egaal zwart. Veel huiseigenaren kiezen voor dit type collector omdat ze dit mooier vinden dan vacuümbuis of heat pipe. De vlakke plaat zonnecollector is ook te gebruiken in een zogenaamd zonnedak. Een zonnedak bestaat uit zonnepanelen en/of zonnecollectoren die als dakbedekking gebruikt worden. Als je het dak gaat vervangen kan dit financieel aantrekkelijk zijn omdat je minder dakpannen nodig hebt om het dak mee te bedekken..

Warmteboiler

Een warmteboiler is een geweldig product. Water verwarmt door de zon. Maar het is ook een flinke investering. Een investering waar je lang plezier van wilt hebben. Maar je wilt ook zeker weten dat je de goede keuze hebt gemaakt. Daarom vinden wij goed advies zeer belangrijk. Er zijn aantal dingen belangrijk: Is je dak wel geschikt? Is een zonneboiler wel geschikt in jouw geval? Wil je ook je wasmachine er op aansluiten? Kortom, er zijn nogal wat mogelijkheden en vragen. Daarom voorzien wij u van goed advies. Uiteindelijk wil je wel een goed werkende installatie met een maximaal rendement.

Omvormers

Bij het kiezen van de beste omvormer voor uw zonnepanelen letten wij op:

  • Het totale vermogen van alle zonnepanelen
  • De oriëntaties van de set zonnepanelen
  • Of er schaduw valt op één of meerdere van de zonnepanelen

In de regel is het: hoe meer zonnepanelen, hoe meer vermogen de omvormer moet hebben. Daarnaast afhankelijk van het type dak en de hoeveelheid vermogen per paneel word bepaald van de omstandigheden. Wij dimensioneren dat is het instellen van de omvormer op het vermogen. Eventueel met optimizers om het maximale rendement per paneel op te wekken.

Wij zetten jullie in het zonnetje!

Solar-one brengt bij u de zon en warmte in huis. Wij helpen u met het verduurzamen van uw woning. Daarnaast staan wij naast onze klanten en staan wij ten alle tijden voor uw klaar. Daarnaast transparant en vakkundig. Bij ons kunt u dit van ons verwachten:

 

  • Klantenservice van 09:00 – 17:00 bereikbaar.
  • Een offerte en opbrengstberekening op maat per e-mail
  • Offerte op maat maak nu een afspraak met onze adviseurs.
  • Geen verrassingen achteraf, alle prijzen staan vast
  • We vragen btw terug voor onze klanten
  • Ondersteuning bij lening- of subsidieaanvraag

Zonnecollectoren