Installatie

Vakkundig geinstalleerd

Haalt u ook de zon in huis? Maar hoe werkt een installatie van uw zonnepanelen? Solar-one werkt alleen met vaste, gecertificeerde installatie monteurs. Onze proffesionele monteurs nemen elke stap met u door. En overleggen hierin elke detail in samenspraak met u. Wij zorgen ervoor mits een woning dat u installatie binnen een dag afgerond is. Daarnaast word u exact uitgelegd hoe de zonnepanelen werken en krijgt u direct inzicht in de opgewekte zonnenenergie. Daarnaast houden ze rekening met uw huisaanzicht en word alles vakkundig netjes weg gewerkt. En laten zij uw huis netjes opgeruimd achter. Daarnaast vind u geen hinder van onze werkzaamheden en gaat vanaf dag 1 van de installatie meteen uw eigen stroom opwekken! Haal nu de zon in huis en vraag direct een offerte aan! 

Volledige installatie binnen 1 dag!

Binnen een dag de zon in huis halen. Alles vakkundig binnen een dag geïnstalleerd.

Z

All-in montage

Transparant en geen kleine lettertjes! Bij ons nooit kosten achteraf.

Veilige installatie

Al onze installateurs zijn natuurlijk VCA gecertificeerde installateurs. 

Duurzame ontwikkelingen

Naast onze installaties willen we zelf ook het verschil maken daarom doneren wij bij elke installatie 100,- naar een duurzame goede doel naar keuze.

Monteurs

Installatie monteurs

Solar-one beschikt over eigen professionele installateurs die werken vanuit Noord Brabant. Er zit dus altijd een installateur die zorgt voor de juiste installatie bij u in de buurt. Hiermee handhaven we onze kwaliteit en zorgen we er bij u voor dat alles aan onze normen voldoet. 

Alle installateurs beschikken over een volledige VCA-certificering. Met deze certificaat weet u dat de installateurs voldoen aan alle eisen op gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. En werken wij daarnaast aan de normen die gesteld zijn door de UNETO-VNI. Waaraan we voldoen aan alle eisen die gesteld zijn voor de installatiebranche. En voldoen hier aan de strenge eisen betreft regelgeving, normalisatie en certificering.

    Solar-one Gecertificeerd Installateur

    Ook zijn alle installateurs Zonneplan Gecertificeerd. Zonneplan heeft haar installateurs uitvoerig getraind in de werkwijze en met de materialen van Zonneplan. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundige installatie door vakkundige en representatieve monteurs!